Na 1. svibnja ZET vozi po nedjeljnom rasporedu

Na 1. svibnja ZET vozi po nedjeljnom rasporedu

Puhački orkestar ZET-a zvucima će klasične glazbe, koračnica, valcera, polke, ali i za puhače vrlo izazovnih i zanimljivih jazz skladbi proslavi u Maksimiru, kao i toliko puta do sada dati još jednu raspjevanu dimenziju

Na Međunarodni praznik rada, u petak, 1. svibnja u tramvajskom i autobusnom prometu ZET-a primjenjivat će se nedjeljni raspored vožnje.

U prometu se ne očekuju poteškoće, iako bi se prema procjenama na proslavi koja se organizira u parku Maksimir moglo okupiti i nekoliko tisuća naših sugrađana. Vozila javnog gradskog prijevoza, odnosno tramvajske linije koje prolaze uz jedan od najljepših zagrebačkih parkova najbolji su izbor za putovanje i na ovogodišnju proslavu.

Puhački orkestar ZET-a zvucima će klasične glazbe, koračnica, valcera, polke, ali i za puhače vrlo izazovnih i zanimljivih jazz skladbi proslavi u Maksimiru, kao i toliko puta do sada dati još jednu raspjevanu dimenziju.

Na Praznik rada, u petak, 1. svibnja, sve službe za hitne intervencije Zagrebačkog holdinga će raditi od 0 – 24, kao i dežurne ljekarne Gradskih ljekarni Zagreb.

Tržnice u gradu Zagrebu, kao i Veletržnica i hladnjača u petak, 1. svibnja neće poslovati. Također, 1. svibnja Centar za korisnike Zagrebačkog holdinga, Ulica grada Vukovara 41, neće biti otvoren, kao niti blagajne Gradskog stabenog komunalnog gospodarstva, Zagrebparkinga, Čistoće, Vodoopskrbe i odvodnje te GPZ – Opskrbe.

Podsjećamo, u Hrvatskoj se prvi Praznik rada, u spomen na događanja u Chicagu obilježio daleke 1890. godine, također u Maksimiru. Danas se 1. svibnja slavi širom svijeta, a u većini zemalja proglašen je i državnim praznikom. (zgh /zgm)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni