Multifunkcionalna narukvica s alatima

Multifunkcionalna narukvica s alatima

Leatherman planira objaviti prvu seriju proizvoda ovo ljeto u srebrnoj i crnoj boji, a do jeseni i verziju koja uključuje švicarski vodootporni sat. Službena se cijena još ne zna, iako tvrtka procjenjuje da bi mogla iznosi od 150 do 200 dolara

Leatherman Tread je narukvica od nehrđajućeg čelika koja sadrži 25 alata te predstavlja moguće rješenje za one trenutke kada vam primjerice treba sitni odvijač, a u blizini nemate ništa slično. Sastoji od 11 poveznica koje spajaju dva ili tri alata, a mogu se mijenjati pa ih svaki pojedinac može posložiti po vlastitoj želji i potrebi, te smanjiti ili povećati narukvicu.

Sadrži različite vrste odvijača i sitnih pomagala, čak i otvarač boca. Da bi se koristila narukvicu se prvo mora skinuti s ruke, zatim presaviti unatrag i izvaditi potreban predmet.

Leatherman planira objaviti prvu seriju proizvoda ovo ljeto u srebrnoj i crnoj boji, a do jeseni i verziju koja uključuje švicarski vodootporni sat. Službena se cijena još ne zna, iako tvrtka procjenjuje da bi mogla iznosi od 150 do 200 dolara.

Ako vas zanima ovakva sportska, ali funkcionalna moda možda biste mogli pogledati Titanium Utility prsten ili Leatherdos kopču za kosu. Alati su za svakodnevnu upotrebu i pomoć, a nijedan od njih nije nož pa korisnici ne bi trebali imati problema s prolaskom kraj osiguranja.

(zg-magazin)