MSU organizira humanitarnu akciju “Dođi, vidi, pomozi – izbjegloj djeci”

MSU organizira humanitarnu akciju “Dođi, vidi, pomozi – izbjegloj djeci”

U želji da se barem malo pomogne najranjivijoj skupini među izbjeglicama, djeci, Pedagoški odjel Muzeja suvremene umjetnosti osmislio je program cjelodnevnog druženja namijenjen svima – malenima, malo većima, starijima, grupama i obiteljima

Hrvatska je bezbroj puta i na bezbroj načina pokazala svoje humano lice. Kad se mnogo ruku složi, svatko može pridonijeti da lica djece na dugom i neizvjesnom putovanju sačuvaju osmjeh i bezbrižnost. Bez obzira odakle su i kamo idu, sva imaju pravo na dostojanstveno djetinjstvo.

Muzej suvremene umjetnosti u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa Zagreb, u subotu 14. studenoga 2015. od 15 do 20 sati, obilježava Međunarodni dan tolerancije humanitarnom akcijom “Dođi, vidi, pomozi – izbjegloj djeci”.

U želji da se barem malo pomogne najranjivijoj skupini među izbjeglicama, djeci, Pedagoški odjel MSU-a osmislio je program cjelodnevnog druženja namijenjen svima – malenima, malo većima, starijima, grupama i obiteljima. U velikom prostoru Muzeja održavat će se likovni, glazbeni, kazališni i filmski programi, a u mnogima će sudjelovati sama djeca, ali i poznati glazbenici poput grupe Vatra.

Prikupljat će se novčane donacije, dječja hrana, higijenske potrepštine, zimska obuća i odjeća za djecu.

Detaljan program aktivnosti provjerite na poveznici. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni