Mrazice – humanitarke u Rosesu

Mrazice – humanitarke u Rosesu

Pravo veselje najmlađih nastalo je kada su u Roses stigle Andrea Andrassy i Tina Katanić, obučene kao Mrazice i tako skakutale po cijelome centru, ne bi li sakupile dodatne humanitarne priloge

U Roses Designer Outletu u subotu je održana humanitarna akcija za Osnovnu školu pri specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice, koja se bavi odgojem i obrazovanjem djece s poteškoćama u razvoju. Humanitarnu akciju u Rosesu podržale su brojne poznate osobe: voditelji Tamara Loos, Saša Buneta, Ines Preindl, Tihana Zrnić, Frano Domitrović i Uršula Tolj, pjevači Ivana Marić i Jacques Houdek te glumica Marija Borić. Svi zajedno zapjevali su Zvončiće i fotografirali se sa mnogo građana, koji su zatim fotografije kupili i tako pomogli djeci u Osnovnoj školi pri specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice.

Pravo veselje najmlađih nastalo je kada su u Roses stigle Andrea Andrassy i Tina Katanić, obučene kao Mrazice i tako skakutale po cijelome centru, ne bi li sakupile dodatne humanitarne priloge.

“Je li moguće da ćemo napokon ostvariti našu veliku želju i nabaviti kombi za prijevoz učenika?! Sve ukazuje da će se to ostvariti! Naša su srca puna optimizma i veliko hvala svim zvijezdama i ljudima dobrog srca, koji su i tek će kupiti licitarske ukrase”, rekao je Antun Zupanc, ravnatelj škole.

Svi građani koji se žele uključiti u akciju mogu tijekom cijeloga prosinca kupiti licitarske ukrase za bor i tako pomoći učiniti hvalevrijedno djelo. Sav prikupljen novac bit će iskorišten za nabavku kombija koji će djeci omogućiti putovanje u posjete u druge škole, vrtiće, na druženja, u kreativne radionice … Na taj način se potiče njihova integracija i informira društvo o potrebama djece s teškoćama u razvoju.

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni