Mostovci, prestanite se brinuti o nama umirovljenicima!

Mostovci, prestanite se brinuti o nama umirovljenicima!

Možemo očekivati i prijedloge kako bi svaki vozač stariji od 65 godina trebao pribaviti i potvrdu od psihijatra…

Duboko razočarani i iznenađeni činjenicom da Mostovi saborski zastupnici ne odustaju od svojih prijedloga i ideja koje dapače šire u javnost prisiljeni smo oštro reagirati. Naime, i nadalje truju hrvatski narod lažima jer kažu da bi stariji od 65 godina trebali ići na dodatni liječnički prijedlog za vozače te da skupina od 65 i više godina ima najviše prekršaja u vožnji. Pretpostavljamo kako im je to servirao bivši ministar Vlaho Orepić, ali ne znamo s kojim ciljem i pobudama. Možemo očekivati i prijedloge kako bi svaki vozač stariji od 65 godina trebao pribaviti i potvrdu od psihijatra.

Tako bi mnogi od njih mogli dodatno zarađivati, kao što to čini i njihov predsjednik Petrov jer mu izgleda nije dovoljna saborska plaća, pa bi udarili po onima čija je mirovina od 750 do 2500 kuna. Pridodamo li tome kako stalno predlažu neke dodatne poreze i prireze, a u Saboru često ne znaju za što glasaju možemo im samo poručiti da se prestanu brinuti o nama umirovljenicima.

Isti ti Mostovci zabranili bi nama umirovljenicima hodati po gradu jer ugrožavamo promet. Ali gledajući kako Bulj i Grmoja ljutiti napuštaju sabornicu mislim da bi isti proletjeli i kroz crveno svjetlo na semaforu jer nije kako su oni zamislili. Stoga im još jednom poručujemo da se ne bave samo otkrivanjem tople vode i ostave umirovljenike na miru jer je to skupina najpoštenijih ljudi, a oni neka metu ispred svoje kuće.

Stjepan Fekete

Predsjednik Gradske organizacije Stranke umirovljenika Đakovo

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni