Moskovski cirkus na ledu stiže u Lisinski

Moskovski cirkus na ledu stiže u Lisinski

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog u siječnju 2018. godine će po prvi puta ugostiti Moskovski cirkus na ledu. Cirkus koji je prije više od 50 godina osnovao režiser Sovjetskog doba, A.G. Arnold pod imenom Cirkus na ledu, jedinstven je u svijetu.

Od veličanstvenih kostima, dinamičnih i vrtoglavih cirkuskih točaka na ledu do klaunovskih skečeva, ova fantastična skupina predstavlja vrhunsku ekstravaganciju i autentičnu umjetnost cirkusa.

Ta originalna i hrabra ideja da se nevjerojatne akrobacije održavaju na ledu, ne bi bila moguća bez Arnoldova iskustva u cirkusu, kinu, glazbenim i baletnim nastupima od režije, koreografije do kostimografije.

Izvedbe cirkusa do sad je pogledalo više od 200 milijuna gledatelja iz 50 država svijeta. Danas je Moskovski cirkus na ledu postavio nove standarde u izvedbi po čemu je poznat ne samo u Rusiji već i diljem svijeta.

Ovaj tradicionalni cirkus u kombinaciji s modernim akrobacijama i pomaknutim granicama ljudskih mogućnosti, svakom posjetitelju provocira maštu i budi emocije.

Nastupi su zakazani za petak, 19. siječnja 2018. s početkom u 17 i 20 sati. Cijene ulaznica su: 150/180/210/250 kuna.

Izvedba Moskovskog cirkusa na ledu može se pogledati na slijedećem video isječku:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=3LAsb0-8tPA

(ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni