Monopolisti traže COVID potvrde

Monopolisti traže COVID potvrde

(Foto: Hrvatska pošta)

“Razumijem Hrvatsku poštu da ne želi dati iz ruku prodaju maraka. Nekada jedna od temeljnih usluga, danas se sve manje koristi”, piše čitateljica portala ZG-magazin

Kada odluke donose ljudi koji su daleko od svakodnevnog života, ne možete poslati čestitke i poslati novac potrebitima. Pišem kao građanka, koja se zbog zdravstvenih problema se ne smije cijepiti. Odlukom, svejedno koga, ne mogu ostvariti poštanske usluge. Ne bi bio problem kada bi poštanske marke mogla kupiti na nekom kiosku.

Razumijem Hrvatsku poštu da ne želi dati iz ruku prodaju maraka. Nekada jedna od temeljnih usluga, danas se sve manje koristi. Zato moramo kupovati marke samo u poštanskim uslugama. Još sam u povlaštenom položaju, poštanski ured mi je udaljen jedno 10 minuta hoda. Htjela sam uplatiti i izvjesnu sumu za potrebitu djecu. Nemam pristup usluzi. Dopunsko pitanje. Pošte su se pretvorile u knjižare. Koliko znam, u knjižare mogu ući kupci knjiga.

Valja zaključiti. Takve odluke mogu donijeti samo vrhovnici nekog područja, koji nikada nisu izašli na teren da vide posljedice svoje odluke. Susjeda mi je kupila marke, ali mi ne može riješiti uplatu u moje ime.

Francika Knezović

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni