Mogućnosti financiranja projekata Grada Zagreba novcem iz EU fondova

Mogućnosti financiranja projekata Grada Zagreba novcem iz EU fondova

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić sastao se s ministrom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Tomislavom Tolušićem i ministrom turizma Antonom Klimanom u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Razgovarali su o mogućnostima financiranja projekata Grada Zagreba novcem iz EU fondova.

Na sastanku su sudjelovali i pomoćnik ministra Dragan Jelić, glavni savjetnik Juraj Ivanković, predsjednik Uprave HUP Zagreb Anđelko Leko, direktor Sektora turističkog proizvoda i voditelj Kongresnog ureda u Turističkoj zajednici grada Zagreba Zlatan Muftić, pročelnica Ureda za programe i projekte Europske unije Jelena Ricov te pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo, rad i poduzetništvo Mirka Jozić.

Predstavnici Grada Zagreba i Turističke zajednice grada Zagreba predstavili su projektne ideje za projekte URIHO i Kongresni centar i istaknuli značaj realizacije ovakvih projekata za Grad Zagreb.

Ministar Tolušić podržao je razvoj predstavljenih projektnih ideja prema pripremi gotovih projektnih prijedloga te prezentirao mogućnosti financiranja ovih projekata novcem europskih strukturnih i investicijskih fondova.

(ZG-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni