Mogu li zajedno obitelj i karijera?

Mogu li zajedno obitelj i karijera?

Svi će posjetitelji imati priliku doznati više o projektu Mamforce i o tome kako tvrtke mogu poduprijeti obitelj i kariijeru, a imati će priliku doznati sve o prvim tvrtkama koje olakšavaju ravnotežu posla i obitelji svojim zaposlenicima i osiguravaju jednake mogućnosti napredovanja bez obzira na spol.

U Kulturno informativnom centru u četvrtak 12. lipnja u 19 sati održati će se najnovija tribina iz ciklusa „U ženskom društvu“ na temu „Mogu li zajedno obitelj i karijera?“. Svi će posjetitelji imati priliku doznati više o projektu Mamforce i o tome kako tvrtke mogu poduprijeti obitelj i kariijeru, a imati će priliku doznati sve o prvim tvrtkama koje olakšavaju ravnotežu posla i obitelji svojim zaposlenicima i osiguravaju jednake mogućnosti napredovanja bez obzira na spol.

Na tribini će govoriti Diana Kobas, pokretačica projekta Mamforce, Višnja Ljubičić, pravobraniteljica instituta za ravnopravnost spolova, Maja Pokrovac iz Hrvatske udruge poslodavaca, Dubravka Jusić direktorica korporativnih komunikacija VIPnet-a. Tribinu će moderirati Danijela Stanojević, novinarka HTV-a i Vox Feminae. Na tribini će sudjelovati brojne političarke i aktivistice civilnog društva, a organizatori pozivaju sve posjetitelje ove tribine da se aktivno uključe u tribinu postavljanjem pitanja sudionicama tribine.

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni