MMA spektakl u Areni Zagreb

MMA spektakl u Areni Zagreb

Najveća europska MMA organizacija, posljski KSW organizator je spektakla mješovitih borilačkih vještina koji će bit održan u subotu, 9. studenoga u Areni Zagreb. Tim povodom, predsjednika KSW-a i bivšeg borca Martina Lewandowskog je u Gradskoj upravi primio gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima.

»Sutra nas očekuje prava borilačka poslastica u Areni. Ponosni smo što je Zagreb uvijek poželjan domaćin za velika sportska događanja, a KSW 51 svakako spada među najveće«, rekao je pročelnik Gradskog ureda za sport i mlade Milan Pavelić. Pozvao je sve ljubitelje mješovitih borilačkih vještina da dođu u Arenu na nezaboravnu večer ovoga borilačkog sporta.

Da je sve spremno za veliki MMA događaj u Zagrebu – KWS 51, potvrdio je Martin Lewandowski prodano naglasivši kako je prodano više od 10 000 ulaznica. Dodao je da je Hrvatska među najboljim zemljama na svijetu u ovome sportu te da su hrvatski borci cijenjeni diljem svijeta. Lewandwskm je ovo već drugi put da se i Gradskoj upravi susreće s gradonačelnikom Bandićem za kojega je rekao da je »izuzetno simpatičan i duhovit čovjek«.

»Drago mi je što se ovaj događa u u Zagrebu. Smatramo da je to povijesni događaj i sigurni smo da ćemo se vratiti i sljedeće godine«, poručio je.

Bivši hrvatski MMA borac Ivan Dijaković je istaknuo da se Zagreb može pohvaliti domaćinstvom vrhunskih priredbi koje organiziraju najveće federacije poput UFC, Glory, K1, a sad i KWS, a što ga čini jedinim europskim gradom koji je ugostio sve najveće MMA federacije u svijetu.

MMA borilački spektakl KSW 51 započinje sutra, 9. studenoga u 19 sati u Areni Zagreb. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni