MMA spektakl u Areni Zagreb

MMA spektakl u Areni Zagreb

Najveća europska MMA organizacija, posljski KSW organizator je spektakla mješovitih borilačkih vještina koji će bit održan u subotu, 9. studenoga u Areni Zagreb. Tim povodom, predsjednika KSW-a i bivšeg borca Martina Lewandowskog je u Gradskoj upravi primio gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima.

»Sutra nas očekuje prava borilačka poslastica u Areni. Ponosni smo što je Zagreb uvijek poželjan domaćin za velika sportska događanja, a KSW 51 svakako spada među najveće«, rekao je pročelnik Gradskog ureda za sport i mlade Milan Pavelić. Pozvao je sve ljubitelje mješovitih borilačkih vještina da dođu u Arenu na nezaboravnu večer ovoga borilačkog sporta.

Da je sve spremno za veliki MMA događaj u Zagrebu – KWS 51, potvrdio je Martin Lewandowski prodano naglasivši kako je prodano više od 10 000 ulaznica. Dodao je da je Hrvatska među najboljim zemljama na svijetu u ovome sportu te da su hrvatski borci cijenjeni diljem svijeta. Lewandwskm je ovo već drugi put da se i Gradskoj upravi susreće s gradonačelnikom Bandićem za kojega je rekao da je »izuzetno simpatičan i duhovit čovjek«.

»Drago mi je što se ovaj događa u u Zagrebu. Smatramo da je to povijesni događaj i sigurni smo da ćemo se vratiti i sljedeće godine«, poručio je.

Bivši hrvatski MMA borac Ivan Dijaković je istaknuo da se Zagreb može pohvaliti domaćinstvom vrhunskih priredbi koje organiziraju najveće federacije poput UFC, Glory, K1, a sad i KWS, a što ga čini jedinim europskim gradom koji je ugostio sve najveće MMA federacije u svijetu.

MMA borilački spektakl KSW 51 započinje sutra, 9. studenoga u 19 sati u Areni Zagreb. (ZG-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t