Mladi Dinamovci u četvrtfinalu Lige prvaka

Mladi Dinamovci u četvrtfinalu Lige prvaka

Mlada momčad zagrebačkog nogometnog kluba Dinama uspjela se plasirati u četvrtfinale juniorske Lige prvaka nakon što je u utorak u Bruxellesu pobijedila Anderlecht 2-0.

Dinamovi juniori su golovima Amera Gojaka (47) i Josipa Brekala (57) izborili su četvrtfinale i ogled protiv Barcelone, koji će se 8. ili 9. ožujka igrati u Zagrebu.

Mladim nogometašima, treneru i stručnom stožeru nogometnog kluba Dinamo čestitke je u povodu pobjede nad Anderlechtom i plasmana u četvrtfinale uputio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić poručivši kako su »ponovno oduševili i dokazali kako imamo jednu od najboljih mladih generacija u povijesti Dinama«.

 »Svladali ste odličnog protivnika, veliki klub i sjajnu školu nogometa te time pokazali kako se naš Klub i naš Grad imaju čime ponositi. Gledajući zgoditke sa utakmice vidjeli smo vašu veliku želju, strast, hrabrost, te izuzetan talent i kvalitetu koju posjedujete, no samo najbolji te osobine znaju pretvarati u pobjede, a vi ste svakako u tom društvu«, stoji u gradonačelnikovoj čestitki.

Bandić navodi kako su nakon tri utakmice na Hitrecu, zaslužili da Barcelonu, jednog od dva dosadašnja pobjednika ovog natjecanja, ugostimo na velikoj pozornici i da im priredimo atmosferu kakvu Maksimir prirediti zna. No Bandić dodaje kako nema previše vremena za slavlje nema jer »od danas se, svi zajedno, počinjemo pripremati za veliku predstavu i za dolazak najboljeg kluba današnjice«. »A na vama je samo da im pokažete kakav se nogomet igra u Zagrebu«, zaključuje se u poruci. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni