Mjuzikl “Footloose” očarao osnovce

Mjuzikl “Footloose” očarao osnovce

Nakon održane audicije svim su izvođačima podijeljene pjevačke, plesačke i dramske uloge te cijeli tim nastavnika i učenika uskoro kreće sa probama kako bi premijerna izvedba mogla biti čim prije

Nakon što su tijekom protekle sezone pogledali mjuzikl “Footloose” tri puta, učenici osnovne škole “Gornje Vrapče” u Zagrebu nisu mogli sakriti oduševljenje pa su, u dogovoru sa svojim nastavnicima, odlučili postaviti svoju vlastitu verziju mjuzikla “Footloose”!

Nikola Milat, Lela Kaplowitz i Bojan Jambrošić

Tim je povodom u prostorijama škole jučer održana audicija na kojoj su mali pjevači, glumci i plesači pokazali svoje brojne talente. A da sve bude baš kao na “pravoj”, velikoj broadwayskoj audiciji, pobrinuli su se gosti iznenađenja – članovi “velikog” “Footloose” ansambla: Nikola Milat, Bojan Jambrošić i Lela Kaplowitz! “Ovo je nešto apsolutno sjajno i prava potvrda da “Footloose” uspijeva u svojoj misiji širenja radosti i glazbe na mlađe generacije. I meni samom je dirljivo vidjeti koliko onime što mi izvođači često uzimamo ‘zdravo za gotovo’ utječemo na ove izuzetno talentirane mlade ljude koji će, tko zna, jednog dana možda biti u “Footloose-u” baš kao i ja”, rekao je Bojan nakon održane audicije na kojoj nije nedostajalo smijeha i veselja.

Nakon održane audicije svim su izvođačima podijeljene pjevačke, plesačke i dramske uloge te cijeli tim nastavnika i učenika uskoro kreće sa probama kako bi premijerna izvedba mogla biti čim prije. “Ne mogu vam opisati koliko je ovo, kako za nas nastavnike tako i za naše učenike, velika stvar. Kreativne mogućnosti koje predstava kao što je “Footloose” pruža djeci su izuzetno velike jer se kroz pjesmu, ples, glumu, izradu scenografije i ostalo djeca kreativno izražavaju a istodobno uče i shvaćaju važnu priču koju ovaj mjuzikl nosi. Osim toga, i reakcije roditelja su izuzetno pozitivne jer su na ovaj način učenici dobili priliku pokazati talente koje su do sada možda skrivali zbog straha od reakcije vršnjaka”, rekla je jedna od nastavnica i organizatorica audicije Ana Budojević, naglasivši kako će sada svi vrlo ozbiljno ali i s velikom radošću prionuti poslu postavljanja mjuzikla.

Ova hvalevrijedna inicijativa veliki je kompliment producentima mjuzikla koji se 31. listopada vraća u zagrebačko Kino SC premijerom svoje treće sezone te želi potaknuti i druge škole na ovakav kreativni razvoj.

U producentskoj kući  B Glad  ne kriju zadovoljstvo što je njihov mjuzikl popularan kod mladih te je svojom zaraznom energijom i zabavom, potaknuo i školarce na kreativno izražavanje!   (zg-magazin)

 

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni