Mjera roditelj odgojitelj ostaje bez roka trajanja

Mjera roditelj odgojitelj ostaje bez roka trajanja

Gradska skupština u srijedu je odbacila prijedlog Kluba gradskih zastupnika GLAS-a i HSU-a kojom se 30. lipnja 2020. određuje kao zadnji rok za podnošenje zahtjeva za ostvarivanje novčane pomoći za roditelja odgojitelja. U Klubu – predlagatelju smatraju da ta mjera u tri godine provođenja nije dala očekivane rezultate te nepotrebno opterećuje gradski proračun.

Skupština je na 28. sjednici odbacila Strategiju demografskog razvoja Grada Zagreba do 2031. u obliku u kakvom ju je predložio gradonačelnik Milan Bandić.

Sjednica se nastavlja danas, 24. listopada. (zg-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t