Missica Tihana Babij posjetila gradonačelnika Bandića

Missica Tihana Babij posjetila gradonačelnika Bandića

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić danas je u zgradi Gradske uprave sa suradnicima primio Miss Supranational Hrvatske, Tihanu Babij (18) koja će predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru 7. prosinca u Poljskoj.

Zahvalivši gradonačelniku na prijemu, rođena Zagrepčanka s adresom u Beču objasnila je da su u tijeku pripreme za završni izbor i da je cijeli put do titule Miss Supranational Hrvatske bio jedno vrijedno iskustvo koje će joj služiti i u budućim životnim izazovima. Podsjetimo, Babij je početkom lipnja na finalnom izboru u Vodicama izabrana za novu Miss Supranational. Trenutno uči njemački u Beču, a u Zagrebu je na zadnjoj godini Zrakoplovne tehničke škole Rudolfa Perešina.

Tihana je izabrana u Vodicama da predstavlja Hrvatsku u ovom elitnom natjecanju ljepote. Ona je treća Hrvatska predstavnica na izboru za Miss Supranational, nakon Petre Bojić i Eni Šukunde, koje su svojedobno završile u top 20. na završnom izboru. »Gradonačelnik i njegovi suradnici su nam pružili podršku, što nam jako puno znači i na čemu smo zahvalni«, rekla je suvlasnica licence Miss Supranational za Hrvatsku Sanja Bjedov Popović. (zg-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t