Miši Kovaču priznanje za dijamantnu nakladu “100 originalnih hitova”

Miši Kovaču priznanje za dijamantnu nakladu “100 originalnih hitova”

To je samo još jedna u nizu nagrada koja će biti dodijeljena jednom od najpopularnijih izvođača sa ovih prostora

Croatia records dodijelit će Miši Kovaču priznanje za dijamantnu nakladu CD boxa “100 originalnih hitova” na njegovom koncertu koji će se u veljači održati u Lisinskom.

To je samo još jedna u nizu nagrada koja će biti dodijeljena jednom od najpopularnijih izvođača sa ovih prostora – Miši Kovaču. Mate Mišo Kovač nezaobilazno je ime naše zabavne glazbe. Karizma koju  je zadržao i gradio kroz sve ove godine na ovaj se način još jednom i službeno potvrđuje.

Glazbena legenda Mate Mišo Kovač održat će dva koncerta u Lisinskom, 11. i 12. veljače 2014. godine.  Imat ćemo priliku poslušati najveće hitove poput “Proplakat će zora”, “Dalmacija u mom oku”, “Ti si pjesma moje duše”, “Svi pjevaju, ja ne čujem”, “Kad pjevam, suze teku”, “Još i danas teku suze jedne žene”, “Ako me ostaviš” i brojne druge.

Miljenik svih generacija čija glazbena karijera traje više od četiri desetljeća potvrdit će još jednom status jedne od najvećih zvijezda domaće zabavne glazbe. Ulaznice po cijeni od 150/170/190 kn mogu se kupiti na blagajni Koncertne dvorane ili www.ulaznice.com.hr. (zg-mag)

 

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni