Milan Bandić: Pozivam sve odgovorne da kažu “Dosta diskriminaciji žena!”

Milan Bandić: Pozivam sve odgovorne da kažu “Dosta diskriminaciji žena!”

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić uputio je čestitku u povodu Međunarodnog dana žena koji se obilježava na 3. ožujka. Njegovu poruku prenosimo u cijelosti:

Drage Zagrepčanke,

od srca vam čestitam Međunarodni dan žena – dan zahvalnosti i iskazivanja poštovanja svim majkama, suprugama, sestrama i kćerima.

Posebno čestitam svim dragim zaposlenicama i službenicama u Gradskoj upravi, gradskim tvrtkama i ustanovama, ali s ponosom moram nadodati, čestitam i vama drage naše gradske zastupnice, pročelnice, članice uprava – hvala vam na izvrsnome obnašanju odgovornih dužnosti u Gradu Zagrebu!

Drage suradnice, zahvaljujući i vama i šesnaestogodišnjem dosljednom, a ne samo prigodničarsko-parolaškom zalaganju za poštivanje prava i istinske ravnopravnosti žena u politici i upravljačkim strukturama – naš je Zagreb izrastao u jednu od najboljih europskih metropola, primjer ostatku Hrvatske.

Na kraju, s obzirom da sam se cijeli radni vijek zalagao za prava žena, a svojim se ponašanjem i odlukama i dalje trudim doprinositi njihovoj potpunoj ravnopravnosti, pozivam sve odgovorne da kažu »Dosta diskriminaciji žena!«

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni