Milan Bandić otvorio vježbalište u Folnegovićevom naselju

Milan Bandić otvorio vježbalište u Folnegovićevom naselju

U okviru Dana Folke u nedjelju je, kod Osnovne škole Lovre pl. Matačića, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, zajedno s Boškom Trbojević, direktoricom Odjela za komunikacije i odnose s javnošću Coca-Cole HBC za Hrvatsku, BiH i Sloveniju, otvorio vježbalište na otvorenom u okviru Coca-Colinog projekta Pokret za radost.

Svjesni važnosti koju imaju u povećanju kvalitete života, našim građanima se trudimo omogućiti što veći broj sportsko-rekreacijskih sadržaja. Iz tog razloga nimalo nismo dvojili u pružanju podrške ovom projektu koji je izvrstan pokazatelj dobre suradnje privatnog i javnog sektora. Sretan sam da smo zajednički pronašli lokaciju dostupnu zaista različitim”, istaknuo je gradonačelnik na otvorenju vježbališta.

Do kraja 2017.  spomenuti lanac pića planira otvoriti deset ovakvih vježbališta u deset hrvatskih gradova koje su odabrali građani. Novo vježbalište na otvorenom građani dobivaju zahvaljujući dobroj suradnji Coca-Cole i Grada Zagreba koji je omogućio postavljanje igrališta na odabranom mjestu u susjedstvu tvrtke na Folnegovićevom naselju. (Zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni