Milan Bandić je počasni član Hrvatskog generalskog zbora

Milan Bandić je počasni član Hrvatskog generalskog zbora

U znak zahvalnosti za trajnu potporu svim hrvatskim braniteljima i generalima, Hrvatski generalski zbor uručio je u srijedu navečer, u palači Dverce, zagrebačkome gradonačelniku Milanu Bandiću Povelju kojom ga proglašavaju njihovim počasnim članom. U ime svih generala Povelju je gradonačelniku predao predsjednik Zbora i bivši ministar obrane Pavao Miljavac, a člansku iskaznicu počasnog člana uručio mu je general Marinko Krešić.

Istaknuvši gradonačelnikovo čovjekoljublje i domoljublje Pavao Miljavac je naglasio da je ovo prva Povelja koju Zbor dodjeljuje te dodao: »Malo tko može okupiti ovoliki broj generala, ljudi koji su od prvog dana branili svoju Domovinu. Neizmjerno cijenimo Vaš rad za grad koji ste preobrazili u pravu europsku metropolu«.

Zahvalivši na iskazanoj časti koja mu je iskazana, gradonačelnik je istaknuo: »Moja je želja da zajedno gradimo ovu zemlju i činimo dobra djela, najveće djelo koje je izišlo iz vaše kovačnice je neovisna, demokratska i slobodna RH, a na nama je da je sada i gospodarski uredimo«. (zagreb.hr / zg-magazin)

Komentari su zatvoreni