Mikulić želi bolju komunikaciju Gradske skupštine i Zagrebačkog holdinga

Mikulić želi bolju komunikaciju Gradske skupštine i Zagrebačkog holdinga

»Nemamo namjeru ulaziti u ničiji djelokrug rada, samo se temeljito i pravovremeno informirati, što će, u konačnici, rezultirati donošenjem odluka u korist i građana Grada Zagreba, ali i zaposlenika Zagrebačkog holdinga«, rekao je Andrija Mikulić

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Andrija Mikulić sastao se u srijedu s predsjednicom Uprave Zagrebačkog holdinga, Anom Stojić Deban ne bi li se dogovorili oko poboljšanja komunkacije između Gradske skupštine i Holdinga. Jedna od tema sastanka bili su i predstojeći pregovori sa sindikatima Zagrebačkog holdinga. Bez obzira što kod svakog pregovora postoje dvije strane, zaključeno je da je svima u interesu što skorije pristupanje pregovorima što bi rezultiralo bržim dogovorom, time i do stabilizacije sustava.

»Otvorena komunikacija i temeljita priprema preduvjet su dobre suradnje. Ponekad zastupnici na sjednicama skupštinskih radnih tijela te na samoj sjednici Gradske skupštine odbiju ili kritiziraju točku jer je zapravo nisu dobro razumjeli. Stoga je i jedan od ciljeva ovog sastanka da otvoreno razgovaramo i pokušamo otvoriti nove kanale i razine komunikacije. Pritom Gradska skupština i ja osobno kao predsjednik, nemamo namjeru ulaziti u ničiji djelokrug rada, samo se temeljito i pravovremeno informirati, što će, u konačnici, rezultirati donošenjem odluka u korist i građana Grada Zagreba, ali i zaposlenika Zagrebačkog holdinga«, rekao je Andrija Mikulić.

Potpredsjednica Gradske skupštine Jelena Pavičić Vukićević koja je ujedno i članica Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga složila se s predsjednikom Gradske skupštine da je informacija ključ uspješne suradnje. »Kao članica Nadzornog odbora uvidom u poslovanje Zagrebačkog holdinga i njegovih podružnica, dobivam prave informacije o rezultatima poslovanja ne samo od Uprave već i od samih voditelja podružnica. Često na taj način saznam puno toga pozitivnog dok je percepcija javnosti, ali i jednog dijela zastupnika, negativna. I slažem se s predsjednikom da su negativni komentari najčešće rezultat neznanja, odnosno manjka informacija«, ocijenila je.

Ana Stojić Deban, Predsjednica Uprava Holdinga poručila je kako je komunikacija s krajnjim korisnicima, ali i sa svima uključenim u procese rada Zagrebačkog holdinga važna je i nužna.

»Intenzivno radimo na poboljšanju komunikacije. Osim pozivnog centra Zagrebačkog holdinga, planiramo uvesti još čitav niz usluga u svrhu upravo poboljšanja komunikacije i informiranosti građana«, rekla je Stojič Deban. »Što se tiče dodatnih informacija za zastupnike van ograničenog vremena i forme koje su nam zadane na sjednicama radnih tijela i sjednici Gradske skupštine, pozdravljamo inicijativu i spremni smo za takav vid suradnje«, dodala je.

Na sastanku su bili još i potpredsjednica i tajnica Skupštine, Jelena Pavičić Vukičević i Mirjana Lichtner Kristić te članica Uprave Holdinga, Danijela Franić. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni