Mikulić: Preimenovanje zračne luke je političko izborno licemjerje

Mikulić: Preimenovanje zračne luke je političko izborno licemjerje

„Bandić se sjeti Tuđmana samo u izbornoj godini, a do tada na reveru nosi Tita“, kratko je dodao Mikulić koji je komentirao ideju ministra o imenovanju zračne luke po prvom hrvatskom predsjedniku

Nakon što je nedavno ministar prometa Siniša Hajdaš Dončić izjavio kako će se zračna luka u Zagrebu preimenovati po prvom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu, predsjednik zagrebačkog HDZ-a i potpredsjednik Gradske skupštine Andrija Mikulić u utorak je komentirao takvu ideju.

„Ministar Hajdaš Dončić o Tuđmanu danas govori kao o velikom Zagorcu, a prije dvije godine, kao predsjednik SDP-a Krapinsko-zagorske županije, napravio je promotivni film o zagorskom turizmu bez sekunde o dr. Tuđmanu i više minuta o Titu. Kad uvrsti Tuđmana u film, vjerovat ćemo mu, a do tada možemo govoriti samo o političkom izbornom licemjerju,“, kazao je Mikulić, a prenosi HRT.

Isto tako, sjetio se i gradonačelnika Milana Bandića koji podržava ideju. „Bandić se sjeti Tuđmana samo u izbornoj godini, a do tada na reveru nosi Tita“, kratko je izjavio Mikulić. (zg-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t