Mikulić: Nismo tražili direktorska mjesta za HDZ-ovce

Mikulić: Nismo tražili direktorska mjesta za HDZ-ovce

U pauzi sjednice današnje Gradske skupštine, njen predsjednik dr. sc. Andrija Mikuiluć najavio je da će Klub zastupnika HDZ-a podržati (kontroverzni) Prijedlog Odluke o načinu prikupljanja i odvoza komunalnog otpada, ali će na njega uložiti amandman.

Mikulić je ponovio nezadovoljstvo HDZ-a što se ova odluka donosi u zadnji čas, dan-dva prije krajnjeg roka za provedbu.

»Tražili smo određene promjene i ide jedan amandman po kojem će se kazne za građane odgađati dok davatelj usluga ne omogući i osigura korisnicima sve potrebne uvjete«, najavio je Mikulić i dodao kako će HDZ-ovi zastupnici podržati prijedlog gradonačelnika Milana Bandića jer je to prvi korak ka donošenju neke odluke u smjeru rješavanja gorućeg problema zbrinjavanja otpada u Zagrebu.

U svjetlu nedavne smjene direktorice Čistoće Marine Lovrečki, novinari su ga pitali je li HDZ od gradonačelnika zatražio čelna mjesta za svoje ljude u Zagrebačkom holdingu, o čemu su se pojavili napisi u pojedinim medijima.

»Meni je žao što mediji skreću s bitnih tema. Nismo to tražili. Vidim da idu nekakvi popisi u medijima, ali nikakvi popisi nisu slani«, odvratio je Mikulić. Ipak, naglasio jhe da HDZ u svojim redovima ima ljudi koji su se s obzirom na svoje radno i životno iskustvo spremni prihvatiti odgovornih pozicija. (B. J.)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni