Mikulić: Neodgovorno je odgađati sjedincu Gradske skupštine

Mikulić: Neodgovorno je odgađati sjedincu Gradske skupštine

»Apeliram da se ne ide na odgodu sjednice Gradske skupštine, već da se barem odlučuje o točkama dnevnog reda za koje su materijali kompletirani. Ako postoje problemi, predlažem da svi zajedno sjednemo i u interesu građana grada Zagreba o njima raspravimo«, poručio je danas u izjavi za ZG-magazin potpredsjednik zagrebačke Gradske skupštine Andrija Mikulić komentirajući zahtjev Gradske uprave za odgodom sjednice zakazane za četvrtak.

On je mišljenja kako bi se u Gradu Zagrebu trebala promijeniti filozofija razmišljanja o tome kako se nešto ne može napraviti s onom kako i što se može napraviti.

Osvrćući se na najavu gradonačelnika Milana Bandića da će kao predlagač povući cjelokupni dnevni red sjednice Gradske skupštine, kazao je kako je riječ o neozbiljnom i neodgovornom potezu te je predložio da se povuku samo sporne točke i još jednom pozvao da se sjednica održi kako bi se donijela odluka o točkama za koje su materijali pripremljeni. (zg-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t