Mikrobiološki uzorci se više ne zaprimaju u Prilazu baruna Filipovića

Mikrobiološki uzorci se više ne zaprimaju u Prilazu baruna Filipovića

U medijima se pojavila informacija da zgrada Doma zdravlja Zagreb – Zapad, u Prilazu baruna Filipovića 11 ide u kompletnu obnovu. Tako tportal piše kako se građani žale na neinformiranost jer službene informacije o preseljenju ordinacija i usluga zasad nema te se boje da će sve doznati u zadnji čas. Opterećuje ih i to što ne znaju hoće li dom zdravlja biti privremeno zatvoren u cijelosti ili će se pak radovi odvijati parcijalno…

No za početak, ondje se više neće preuzimati uzorci za mikrobiološku dijagnostiku Službe za kliničku mikrobiologiju Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“.

»Od ponedjeljka, 30. siječnja 2023. godine (uključujući i navedeni datum) uzorci za mikrobiološku dijagnostiku na zapadnom dijelu grada zaprimat će se u higijensko-epidemiološkim ispostavama na tri lokacije, umjesto na dosadašnjoj adresi Prilaz baruna Filipovića 11«, priopćili su danas iz Zavoda. 

Među njima su i dvije nove lokacije Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“.

 

Od 30. siječnja 2023. godine, te lokacije su:

 • Susedgrad
  Higijensko-epidemiološka ispostava Susedgrad, Vrabečak 4 – ponedjeljkom i petkom od 7,30 do 9,30 sati
 • Trešnjevka

Higijensko-epidemiološka ispostava Trešnjevka, Albaharijeva bb, Knežija – utorkom i četvrtkom od 7,30 do 9,30 sati

 • Klinička bolnica Sveti Duh, Ulica Sveti Duh 64 – radnim danom od 7,00 do 14,30 sati na Središnjem upisu bolesnika u atriju bolnice

 

Ostale lokacije na kojima se mogu predati uzorci:

 • Mirogojska cesta 16

Prijamna ambulanta Službe za kliničku mikrobiologiju u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar“, Mirogojska cesta 16 – radnim danom od 7.30 do 12.00 sati. Prijam uzoraka stolica do 11.00 sati.

 • Remetinec
  Mikrobiološki Odjel Službe za kliničku mikrobiologiju NZJZ „Dr. Andrija Štampar“, Prijamna ambulanta, I. kat, Remetinečki gaj 14 – radnim danom od 7.30 do 9.30 sati, a samo uzorci stolice od 7.30 do 12.00 sati.
 • Zapruđe
  Higijensko-epidemiološka ispostava Zapruđe, Meštrovićev trg 16 – ponedjeljkom i srijedom od 7.30 do 9.30 sati.
 • Sesvete
  Higijensko-epidemiološka ispostava Sesvete, Ninska 10 – ponedjeljkom i srijedom od 7.30 do 9.30 sati.

(ZG-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni