Međunarodno cheerleading natjecanje u Zagrebu

Međunarodno cheerleading natjecanje u Zagrebu

Koreografije će ocjenjivati internacionalni sudci sa velikim iskustvom. Royalty Cup će u Zagreb privući velik broj natjecatelja iz Hrvatske i Europe, očekuje se oko 500 natjecatelja

U Domu Sportova u Zagrebu 11. svibnja održat će se drugo po redu internacionalno cheerleading i  dance natjecanje pod nazivom Royalty Cup 2013. Organizator natjecanja je Cheerleading Klub Liberi. Hrvatska javnost nije upoznata sa cheerleadingom i cheerdanceom kao sportom koji je sve zastupljeniji i popularniji u Europi. Kako naši klubovi ne bi odlazili samo na natjecanja u druge europske gradove i turistička odredišta, Cherleading klub Liberi će po drugi put organizirati međunarodno natjecanje u Zagrebu.

Na natjecanje se prijavljuju cheerleaderi i plesači  svih dobnih kategorija iz cijele Europe.

cheerleaders1

Interes za natjecanje je velik te je još uvijek otvoreno za prijave. Koreografije će ocjenjivati internacionalni sudci sa velikim iskustvom. Royalty Cup će u Zagreb privući velik broj natjecatelja iz Hrvatske i Europe, očekuje se oko 500 natjecatelja. Natjecanje je i kvalifikacija za European Cheerleading Championship 2013. Glasgow, Škotska te isto tako je sa određenim kategorijama dio Europske Cheer Lige.

Natjecanje počinje u 12 sat i otvoreno je za javnost, a ulaz za posjetitelje besplatan je. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni