Međunarodni seminar studenata i diplomiranih veterinara

Međunarodni seminar studenata i diplomiranih veterinara

Udruga IVSA (međunarodna udruga studenata veterinarske medicine) ima čast ove godine organizirati 2. međunarodni znanstveno-stručni seminar studenata veterinarske medicine (EVSS) i diplomiranih veterinara. 

Seminar će se održati od 14. do 17. lipnja u prostorima Veterinarskog fakulteta. Glavni cilj seminara je unapređenje stručnih kompetencija i razmjena najnovijih informacija iz biomedicinskih područja.

Skup je zamišljen u obliku predavanja i radionica na kojima će se obrađivati aktualne teme iz svijeta veterine. U teoretskom dijelu seminara naći će se predavanja koja su tematski vezana uz inicijativu “Jedno zdravlje”, kojoj je cilj povezati i ostvariti blisku suradnju između svih djelatnika u području zaštite zdravlja ljudi, životinja i okoliša. Kroz praktični dio seminara sudionici će unaprijediti postojeće i steći nove, inovativne vještine kroz niz kreativnih i interaktivnih radionica. 

Na ovome seminaru će prisustvovati oko stotinu sudionika. Većinu će činiti studenti veterinarske medicine iz svih zemalja Europe, a pored njih i učenici Srednje veterinarske škole u Zagrebu i doktori veterinarske medicine.

Ovim putem, u ime Organizacijskog odbora EVSS i Udruge IVSA, pozivaju sve studente i veterinare da svojim dolaskom poprate ovaj važni događaj i ujedno unaprijede svoje znanje i vještine iz područja struke. 

Prijave za sudjelovanje na seminaru otvorene su do 1. svibnja 2018. Prijaviti se možete na ovoj poveznici. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni