Međunarodni sajam turizma Place2go

Međunarodni sajam turizma Place2go

U subotu i nedjelju na pozornici nastupaju indonezijske plesačice, izraelski glazbenici, a poznati putnici će održati prezentacije o svojim putovanjima i dalekim destinacijama, uz raskošan slikovni, video i fotografski materijal

U petak, 18. ožujka u Boćarskom domu u Zagrebu počinje najveći sajam turizma u Hrvatskoj Place2go. Sajam će trajati do nedjelje, 20. ožujka. Ulaz je besplatan.

Na Sajmu će se predstaviti više zemalja, turističkih tvrtki kao i prijevozničke tvrtke. Zasad je potvrđeno sudjelovanje izlagača iz preko šesnaest zemalja. Po prvi puta na ovogodišnjem sajmu Place2go hrvatskoj publici će se predstaviti Maroko. Uz Maroko, na sajmu sudjeluju Austrija, Belgija, Bosna i Hercegovina, Indija, Indonezija, Iran, Izrael, Japan, Mađarska, Njemačka, Slovenija, Srbija, Tajland, Turska…Prisutni će biti i domaći izlagači iz Hrvatske.

Na dan otvaranja (petak 18. 3.) od 10 do 15 sati sajam će biti otvoren samo za poslovne posjetitelje, kako bi im bili omogućeni sastanci s izlagačima i pregovori o budućim suradnjama. Tako će se tokom petka na pozornici glavne dvorane održavati poslovna predavanja, a poslovni posjetitelji će moći saznati više o poslovanju inozemnih i domaćih izlagača.

U subotu 19. ožujka i u nedjelju 20. ožujka, sajam Place2go bit će otvoren za sve posjetitelje. Tom će se prilikom posjetitelji moći informirati o najnovijim trendovima iz svijeta turizma, o svoj raznolikosti ponude, cijenama aranžmana i smještaja kao i o cijenama avionskih karata.

Pripremljen je bogat i zanimljiv program. U subotu i nedjelju na pozornici nastupaju indonezijske plesačice, izraelski glazbenici, a poznati putnici će održati prezentacije o svojim putovanjima i dalekim destinacijama, uz raskošan slikovni, video i fotografski materijal.

Za potpuni doživljaj, svi posjetitelji sajma moći će uživati u delicijama s raznih strana svijeta. Tako će duž Gastro Street-a kuhari iz Indonezije, Mađarske, Njemačke, Turske…, ali i iz Hrvatske mamiti posjetitelje svojim slasnim zalogajima.

Bit će otvorena i tržnica Place2go na kojoj će se moći kupiti voće, povrće, začini, suveniri i rukotvorine.

U zabavnom dijelu pripremljene su bogate nagrade. Posjetitelji će imati priliku sakupljati žigove izlagača s kojima će moći sudjelovati u nagradnoj igri Place2go putovnica. Sretni dobitnici osvojit će putovanje, avionsku kartu ili luksuznu putnu torbu.

Sajam Place2go se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma RH te uz podršku Grada Zagreba, Turističke zajednice grada Zagreba i Tržnica Zagreb.

Službena stranica sajma: www.place2go.hr (www.place2go.org). (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni