Međunarodni hrvački turnir za seniore na Peščenici

Međunarodni hrvački turnir za seniore na Peščenici

Međunarodni hrvački turnir za seniore UWW Zagreb Open Grand Prix 2016, održat će se u subotu, 23. siječnja u ŠSD Peščenica, a okupit će oko 120 hrvača iz 17 nacija, uključujući tri osvajača zlata na Olimpijskim igrama u Londonu te desetak osvajača svjetskih i europskih medalja, uz najbolje hrvatske hrvače: braću Nevena i Nenada Žugaja, Božu Starčevića, Dominika Etlingera, Danijela Janečića i Ivana Lizatovića. Najavljeno je to na konferenciji za novinare, koju je u hotelu I organizirao Savez hrvačkih športova Grada Zagreba., a na kojoj je, kao pokrovitelj, sudjelovao i gradonačelnik Milan Bandić.

Zaželjevši natjecateljima puno uspjeha, gradonačelnik Bandić je pozvao sugrađane i posjetitelje Zagreba da ovu subotu dođu na borilišta ovog jakog, kvalitetnog i zanimljivog turnira, a posebno na finale u 18,30 sati.

Predsjednik Saveza hrvačkih športova Milan Pavelić, predsjednik Hrvatskog hrvačkog saveza Vladimir Bregović i direktor reprezentacije Vlado Lisjak složili su se da je ovo, 3. po redu izdanje Zagreb opena, najveće i najjače do sada i da predstavlja važnu kariku u podizanju hrvanja na zasluženu razinu u svijetu sporta. (zagreb.hr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni