Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga

Međunarodni dan borbe protiv zlouporabe droga

Grad Zagreb, Gradski ured za zdravstvo u povodu obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga i nezakonite trgovine drogama, koji se obilježava 26. lipnja, organizira u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo „Dr Andrija Štampar” te udrugama “Zajedno idemo dalje” i Kršćanskim centrom za rehabilitaciju i pomoć ovisnika i obitelji “Stijena”, sljedeće aktivnosti:

„Tjedan otvorenih vrata“ od 27.6. do 1.7., na dvije lokacije: Remetinečki gaj 14 i Mirogojska cesta 11, i to u ponedjeljak, srijedu i petak, od 9.00 do 15.00 sati, te u utorak i četvrtak, od 13.00 do 19.00 sati.

U tom periodu će svi oni koji misle da imaju problem ovisnosti ali i oni koji ga žele izbjeći, moći na jednostavan način doći do relevantnih informacija ili se uključiti u neki od tretmana koji nudi Služba.

Građani mogu bez uputnice i prethodne najave doći u Službu i savjetovati se sa stručnjacima.

Ukoliko postoji potreba mogu učiniti i toksikološku analizu urina na psihoaktivne tvari. Bit će im na raspolaganju i pisani materijali, brošure i leci koje govore o različitim oblicima ovisničkih ponašanja te razgovarati sa stručnjacima.

(Zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni