Međunarodni dan asteroida, Fašnički povrački i radionica “halo, halo”

Međunarodni dan asteroida, Fašnički povrački i radionica “halo, halo”

Zagreb

30.6.

Tehnički muzej Nikola Tesla i Hrvatska udruga za promicanje i zaštitu geološke baštine ProGEO obilježiti će Međunarodni dan asteroida. Program se odvija u Tehničkom muzeju Nikola Tesla, Savska cesta 18, u vremenu od 17 do 21 sat, a sva su događanja besplatna za javnost.

Zagreb

1.7.

Tehnički muzej Nikola Tesla poziva na nastavak radionica Veliki izum za male ljude. Kako kažu organizatori, cilj im je upoznati  građanstvo sa poviješću komuniciranja na većoj udaljenosti i vidjeti kako se to radilo u doba prije mobitela i e-maila. Radionica Halo, Halo – od telegrafa do mobitela će se održati u subotu  u vremenu od 10 do 12 sati. Voditelj radionice je Silvio Mumelaš. Organizatori napominju, kako je ulaz besplatan, no kako je broj sudionika je ograničen, zato požurite!

Samobor

Treći Fašnički povrački, odnosno treći ljetni samoborski karneval, pokrenut je pred tri godine, kako bi se uživalo u zabavi i igrama pod maskama i tijekom ljeta. Program se održava na središnjem samoborskom trgu. Folklorni Ansambl Mladost pozivaju sve sugrađane i goste da im se pridruže, te napominju kako će svi maskirani dobiti besplatan gulaš, a ostali ga mogu kupiti po popularnoj cijeni od 9.99 kuna.

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni