Međunarodna izložba keramike na 4. ljetnom diskontu kulture

Međunarodna izložba keramike na 4. ljetnom diskontu kulture

Zagreb Ex tempore međunarodna je višednevna izložba umjetnika-keramičara, a u okviru zbivanja pod nazivom Zg Clay Fest. Izložba koja će se održati u sklopu 4. ljetnog diskonta kulture bit će otvorena 24. lipnja u 19.30 sati u galeriji Modulor. Istoga dana od 10 do 17 sati okupljenim posjetiteljima će se se predstaviti keramičari, a predstavljenja je otvoreno za javnost.

Posebnost ove izložbe je da izlagači međusobno ocjenjuju jedni druge, a veći broj ih je i prisutan na izložbi. Pri tome su pojedini od njih pozvani prezentirati svoj rad ostalima i zainteresiranoj publici. Na taj način razmjenjuju se iskustva, umjetnici se međusobno upoznaju, te ujedno populariziraju svoj rad. Izlažu keramičari iz zemalja: Čile, Kanada, Hrvatska, Egipat, Francuska, Italija, Norveška, Peru, Poljska, Rumunjska, Sjedinjene Američke Države, Slovenija, Turska.

Izložba se može razgledati do 27. lipnja. Više informacija o ovoj izložbi možete pronaći na ovoj poveznici.

Centar za kulturu Trešnjevka četvrtu godinu uzastopce organizira Ljetni diskont kulture koji ove godine traje od 15. lipnja do 15. srpnja. Tijekom mjesec dana trajanja Diskonta za posjetitelje je pripremljeno više od 70 programa, a uz već poznate „disontne artike“ – koncerte, buvljake, izložbe i plesnjake, ove godine proširili su ponudu te pozivamo sve zainteresirane da ih posjete. Novost je i socijalna samoposluga. Za čitavo vrijeme trajanja Diskonta, svakim danom od 10 do 22 sata, u CeKaTe možete donositi nekvarljive namirnice (brašno, ulje, rižu…) i osnovne higijenske potrepštine za zagrebačku Socijanu samoposlugu. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni