Medin pozdrav iz Yellowstone parka

Medin pozdrav iz Yellowstone parka

Grizli pri ‘inspekciji vozila’ nije bio odveć agresivan, pa je Peters za televizijsku postaju ABC potvrdio da je tek lakše oštetio vozilo

Bio sam na kraju zemlje. Bio sam na kraju voda. Bio sam na kraju neba. Bio sam na kraju planina. Nisam pronašao ništa što mi nije prijatelj. (Navajo izreka.)

„Kad čovjek učini nešto vrijedno divljenja, kažemo da je to čudesno; no gledajući izmjene dana i noći, Sunce, Mjesec i zvijezde na nebu, promjenu godišnjih doba na zemlji s plodovima što zriju, moramo shvatiti da je to djelo nekog moćnijeg od čovjeka. (Onaj Koga Jure Medvjedi, Santee Yanktonai Sioux)

David Peters i njegova supruga Valerie iz Montane, odnosno njihova nećakinja i prijateljeva kći (7), zauvijek će u sjećanjima nositi jednog grizlija koji ih je prije nekoliko dana na par minuta učinio taocima u nacionalnom parku Yellowstone.

Što je medonju tako silno privuklo baš njihovom automobilu možemo samo nagađati, međutim da se silno trudio pronaći način kako ući u vozilo, svjedoči i snimka koja je u međuvremenu počela kružiti internetom.

Srećom, medo pri ‘inspekciji vozila’ nije bio odveć agresivan, pa je Peters za televizijsku postaju ABC potvrdio da je tek lakše oštetio vozilo.

Djevojčice pritom nije uspio uplašiti, dapače, obje su poslije kazale da im je priuštio prvorazredan doživljaj i da im je bio jako sladak.

Ivan Remeta- Johnny

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni