Medalju Zagreba primio i hrabri radnik Čistoće, Josip Smiljčić

Medalju Zagreba primio i hrabri radnik Čistoće, Josip Smiljčić

U povodu Dana grada Zagreba, 31. svibnja, u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma održana je svečana dodjela Nagrade Zagrepčanka godine te dodjela Nagrade i Medalje Grada Zagreba istaknutim pojedincima, udrugama, ustanovama i udruženjima.

Među laureatima, kojima su dodijeljena ova vrijedna priznanja, našli su se i radnici Zagrebačkog holdinga, među njima i Josip Smiljčić iz Čistoće, koji je teže ranjen kada je radeći u popodnevnoj smjeni zaustavio provalnika u krađi.

Prema riječima voditelja Holdingove podružnice Čistoća Jure Leke, Smiljčić je riskirao svoj život za dobrobit građana našega grada te je na ponos svojoj obitelji i radnoj sredini.

Za značajan doprinos oplemenjivanju i unapređivanju zelenih površina, Medalja Grada Zagreba dodijeljena je Stanku Dugom i Tomislavu Vitkoviću, radnicima u podružnici Zrinjevac.

Medalje su dodijeljene i stručnim službama te ustanovi Gradska ljekarna Zagreb, koji su se istaknuli svojim djelima u ovom teškom razdoblju.

Za proaktivno djelovanje od samo početka pojave bolesti COVID-19, priznanje je dodijeljeno Službi za sigurnost Zagrebačkog holdinga te Branku Frančeviću, referentu zaštite na radu u podružnici Zagrebparking.

Iz podružnice Zagrebparking priznanje je dodijeljeno i Službi za premještanje i blokiranje vozila, čiji su djelatnici nakon potresa bili na raspolaganju građanima grada Zagreba, besplatno premještajući njihova vozila oštećena u potresu na lokacije prema njihovim odabiru.

Rukovoditelju nadcestarije u podružnici Zagrebačke ceste Dario Turković te kolegama iz podružnice Čistoća, Suadu Hečimoviću i Vjekoslavu Javoriću, priznanje je dodijeljeno za osobit angažman na poslovima vezanim uz uklanjanje posljedica potresa.

Medalja Grada Zagreba dodijeljena je i Holding centru Zagrebačkog holdinga te ustanovi Gradska ljekarna Zagreb, koji su od početka epidemije te potresa na raspolaganju građanima 24 sata dnevno, a u Galenskom i analitičkom laboratoriju Gradske ljekarne Zagreb, sukladno novonastalim epidemiološkim zahtjevima, kreiran je novi galenski pripravak “Dermsept”. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni