Medalje za dugogodišnje radnike gradskih poduzeća

Medalje za dugogodišnje radnike gradskih poduzeća

»Kada je netko vjeran svomu poslu i gradu 40 godina ili daruje krv više od 75 puta, najmanje što možemo reći je hvala«, poručio je Milan Bandić

Na prigodnoj svečanosti u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma, gradonačelnik Milan Bandić sa suradnicima sinoć ej uručio Medalju Grada Zagreba djelatnicima koji su više od 40 godina života, nesebično se zalažući, proveli u trgovačkim društvima u vlasništvu Grada Zagreba i u gradskim upravnim tijelima.

Medalje su dobili i prodavači Tržnica grada Zagreba s radnim stažom duljim od 50 godina za razvoj poljoprivrede i proizvodnje, humanitarci – dobrovoljni darivatelji krvi, među kojima su oni koji su krv darovali više od 200 puta te sudionici Paraolimpijskih igara u Riju 2016., a koji su braneći boje Hrvatske osvojili pet medalja, tri u atletici i, po prvi put, dvije u stolnome tenisu.

Među dobitnicima su Nenad Hučić, zaposlenik Zagrebačkog holdinga koji je spriječio pljačkaše da starijoj Zagrepčanki otuđe osobnu torbicu na Vrbiku i Anto Brekalo, urednik i voditelj emisije Sport nedjeljom koja se emitira na Z1 televiziji, a koju je Hrvatski zbor sportskih novinara ocijenio najboljom sportskom emisijom u Hrvatskoj u 2016.

»Sretan sam i ponosan što večeras dodjeljujem Medalju Grada Zagreba najplemenitijim ljudima i istinskim herojima ovoga grada«, rekao je gradonačelnik Bandić. »Kada je netko vjeran svomu poslu i gradu 40 godina ili daruje krv više od 75 puta, najmanje što možemo reći je hvala«, dodao je gradonačelnik.

U ime svih dobitnika, paraolimpijka Sandra Paović je zahvalila Gradu Zagrebu i gradonačelniku Milanu Bandiću. Velika hvala gradonačelniku Bandiću zato jer vrednuje naš rad, rezultate te žrtvu i humanost, rekla je Sandra te je dodala kako se trude svakim danom biti sve bolji i bolji. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni