Medalje Grada Zagreba za zagrebačke ronioce

Medalje Grada Zagreba za zagrebačke ronioce

Sanela Dropulić, članica RK Nemo Adriatic objasnila je kako je svim roniocima zajednička misao bila da pomognu ljudima koji su stradali u poplavama. „Izvukli smo više od 1000 strvina, spasili 200 životinja i očistili brojna kontaminirana područja te je to naš najveći obol“, rekla je Dropulić.

Članovima ronilačkih klubova RK HRVI Nemo Adriatic, RK Dugave i RK Geronimo uručene su jučer u palači Dverce Medalje Grada Zagreba zbog nesebičnosti i solidarnosti i pomoći stanovncima poplavljenih područja Slavonije tijekom poplava koje su u svibnju zadesile to područje.

„Ovo je gesta zahvale za ono što su zagrebački ronioci napravili dosad. Sva tri ronilačka kluba, Nemo Adriatic, Dugave i Geronimo, kao i zagrebački vatrogasci i liječnici, uvijek su na pravom mjestu kad je to potrebno“, rekao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prilikom uručenja Medalja. Tom prigodom on je najavio kako će klubovi dobiti novu koja im je prijeko potrebna za daljnji rad.

Sanela Dropulić, članica RK Nemo Adriatic objasnila je kako je svim roniocima zajednička misao bila da pomognu ljudima koji su stradali u poplavama. „Izvukli smo više od 1000 strvina, spasili 200 životinja i očistili brojna kontaminirana područja te je to naš najveći obol“, rekla je Dropulić i pohvalila zagrebačkog gradonačelnika zbog pružanja pomoći tijekom njihovog boravka u Slavonije.

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni