Maša i Medo – predstava Moskovskog teatra u Lisinskom

Maša i Medo – predstava Moskovskog teatra u Lisinskom

U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, u subotu 12. ožujka održava se interaktivna kazališna predstava za djecu Maša i Medvjed – »Škrinja sreće«. Glazbeno-avanturističku komediju u kojoj su glavni junaci likovi iz poznatog animiranog filma Maša i Medvjed premijerno u Hrvatskoj izvodi Moskovski teatar, a predstava je sinkronizirana na hrvatski jezik.

Riječ je o jednom veselom i razigranom druženju s Mašom i drugim junacima u kojem će uživati i djeca i roditelji. Podsjetimo, Maša je hiperaktivna djevojčica dobrog srca, koja se izgubila u šumi, gdje je zalutala u Medvjedovu kuću, koji se od tada brine o njoj. Zajedno dožive brojne komične zgode, u koje Maša upadne zbog svoje razigranosti i znatiželje. Medvjed voli mir, red i organiziranost, što je u suprotnosti s Mašinim karakterom, što dovodi do napetosti  i kaosa, ali sve se uvijek dobro riješi, zahvaljujući Medvjedovom zaštitničkom ponašanju prema Maši te njegovoj smirenosti i snalažljivosti. Ostali likovi su stanovnici šume: zec, jež, par vukova, vjeverica i medvjedica…

Djeca mlađa od 3 godine ne trebaju ulaznice i sjede roditeljima u krilua, djeca starija od 3 godine plaćaju punu cijenu ulaznice.

Predstave se održavaju 12. ožujka u 17 i 19 sati, a cijene ulaznica su 80, 90, 100, 120 i 150 kuna, ovisno o mjestu sjedenja. (zg-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni