Marija Vrajić pobjednica dm-ove ženske utrke na Bundeku

Marija Vrajić pobjednica dm-ove ženske utrke na Bundeku

Spisateljica i komičarka Andrea Andrassy pridružila se velikom sportskom druženju i naglasila je kako je trčanje jedini oblik tjelovježbe koji prakticira

Više od 4.100 trkačica i više od 900 djece okupilo se u subotu 11. lipnja na Bundeku kako bi s dm-om promicali važnost sporta u očuvanju zdravlja. Trčale su se tri utrke, natjecateljska i rekreativna za žene te utrka za djecu do šest godina.

U natjecateljskoj utrci pobjedu je odnijela Marija Vrajić, jedna od najboljih hrvatskih dugoprugašica koja je bila najbrža i u prošlogodišnjoj dm ženskoj utrci. Među vrijednim nagradama koje je osvojila su vikend u Termama Tuhelj i dm darovna kartica u iznosu od 3.000 kuna. Vrijedne nagrade osvojile su drugoplasirana Ivana Svetić i trećeplasirana Anda Tomaš.

Siguran i brz dolazak u ciljnu ravninu sudionicama je zaželio i gradonačelnik Milan Bandić koji je istaknuo kako je dm ženska utrka izrasla u veliku sportsku manifestaciju i kako je njen humanitarni karakter čini još vrjednijom.

“Svake godine dm ženskoj i babybonus utrci pridružuje se sve više žena i djece. Raduje nas što smo u godini u kojoj dm slavi 20. obljetnicu poslovanja okupili rekordan broj sudionika koji su nam pomogli u promicanju važnosti sporta u očuvanju zdravlja. Ono što nas osobito raduje je sve veći broj roditelja koji svojim primjerom djeci ukazuju na važnost aktivnog života i zdravih navika“, izjavio je Dario Klemar, član Uprave dm-a.

Spisateljica i komičarka Andrea Andrassy pridružila se velikom sportskom druženju i naglasila je kako je trčanje jedini oblik tjelovježbe koji prakticira. Dobru atmosferu osigurali su voditelji Antonija Mandić i Ivan Šarić, a za plesno raspoloženje u večernjim je satima bila zadužena Colonia. Kraj programa obilježen je velikom tortom i rođendanskim vatrometom kojima je dm zahvalio građanima na podršci koju mu pružaju već dvadeset godina.

U pet godina održavanja u dm ženskoj utrci sudjelovalo je više od 11.500 žena, a više od 2.400 djece napravilo je svoje prve trkaće korake u četiri dm babybonus utrke. Utrke su i ove godine imale humanitarnu notu jer su uplatama kotizacija za prijavu građani podržali rad udruge Crveni nosovi s više od 13.000 kuna. (PR)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni