Maras odustao od kandidature za gradonačelnika Zagreba

Maras odustao od kandidature za gradonačelnika Zagreba

(Foto: Boris Jagačić)

Čelnik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras odustao je u četvrtak od moguće kandidature za gradonačelnika Zagreba, nakon što je iz medija doznao da ga vodstvo stranke ne želi za kandidata.

»Ukoliko sam ja najveći problem stranke, onda ona uopće nema problema«, ustvrdio je Maras.

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin je potvrdio kako je Predsjedništvo stranke odlučilo raspustiti vukovarsku i zagrebačku gradsku organizaciju. Nešto prije toga Gordan Maras izjavio je kako se neće kandidirati za zagrebačkog gradonačelnika, razočaran ponašanjem vodstva stranke.

»Bio sam na sastanku s predsjednikom, bio sam malo i emotivan, jer sam htio da mi, ako me ne žele kažu to u lice. Želim čuti koji je njihov prijedlog. Mislim da je pošteno od mene, ali i od vodstva stranke da ovakve stvari rješavamo razgovorom«, rekao je.

»Nakon današnjih anonimnih napisa u medijima kako vodstvo SDP-a ne želi da budem kandidat za Zagreb rekao sam predsjedniku SDP-a da odustajem od te ambicije«, napisao je Maras na Facebook profilu.

Nakon današnjih anonimnih napisa u medijima kako vodstvo SDP-a ne želi da budem kandidat za Zagreb rekao sam…

Objavljuje Gordan MarasČetvrtak, 28. siječnja 2021.

»Nisam ništa ukrao. Nisam nikog pitao kaj bi štel biti, nego sam se zadnje 23 godine svaki dan borio za bolju Hrvatsku i SDP. I nisam se štedio niti sekunde. Hvala vam na svemu!«, dodao je.

 Ubrzo nakon toga objavio je poruku namijenjenu stranačkom kolegi Mihaelu Zmajloviću.

»Pošto mi se Mihael Zmajlović ne želi javiti na telefon danas cijeli dan nakon što je odlučio glasati da me se raspusti, mogu mu samo reći da bi ponovno bio njegov branitelj na statutarnoj kada bi ga netko ponovno odlučio suspendirati. Bez obzira što me to puno koštalo u prošlom mandatu«. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni