Maras: Ludilo oko političke trgovine mora prestati!

Maras: Ludilo oko političke trgovine mora prestati!

Podsjetio je i da su u zagrebačkoj Gradskoj skupštini tri zastupnika preko noći promijenila stranku kako bi HDZ i gradonačelnik Bandić ostali na vlasti u Zagrebu

Predsjednik zagrebačkog SDP-a u utorak je na konferenciji za novinare osudio sve češći prelazak saborskih i gradskih zastupnika u Stranku rada i solidarnosti Milana Bandića.

Najavio je borbu protiv političke trgovine koja se odvija novcem Zagrepčana.

“Ovo ludilo u Hrvatskoj, u gradu Zagrebu, u našem društvu mora prestati. Ovo nije normalno! Svi koji žele dobro Hrvatskoj i Zagrebu moraju se toj u borbi pridružiti“, istaknuo je čelnik zagrebačkog SDP-a. Osvrnuo se i na netom održanu konferenciju za medije Milana Bandića.

„Ovo što ste maloprije gledali na drugoj press konferenciji nije normalno. Negira demokraciju, direktnu volju građana. To nije Hrvatska i Zagreb. Pozivam sve one koji žele dobro našem gradu i našoj zemlji da se odlučno suprotstave, od političkih aktera do institucija koje moraju odraditi svoj posao i vratiti povjerenje, do svih dobronamjernih građana“, kazao je Maras. Izrazio je žaljenje što je HDZ direktno uključen u ono što se dešava oko političke trgovine i što je premijer Plenković politički „tata“ političke trgovine jer takva trgovina odgovara HDZ-u.

Maras je spomenuo da su i u zagrebačkoj Gradskoj skupštini tri zastupnika preko noći promijenila stranku kako bi HDZ i gradonačelnik Bandić ostali na vlasti u Zagrebu.

Pohvalio je potez Reformista koji su izašli iz saborskog Kluba Stranke rada i solidarnosti te je pozvao Reformiste da i u Gradskoj skupštini izađu iz Kluba Bandićeve stranke.

Maras je najavio da će podnijeti i prijavu protiv nepoznatog počinitelja jer je čuo da je na SDP-ovog zastupnika u Gradskoj skupštini Radenka Tomića rađen pritisak prije nego što je prešao u stranku Milana Bandića.

Ivana Vranješ

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni