Mamić nakon poraza od Olympiakosa: Eduardo je mogao bolje reagirati

Mamić nakon poraza od Olympiakosa: Eduardo je mogao bolje reagirati

„Pogodak Olympiakosa je postignut iz zaleđa, a igrači Olympiakosa su dva puta igrali rukom u kaznenom prostoru“, smatra trener Modrih

Dinamo je u trećem kolu Lige prvaka u utorak poražen od Olympiakosa koji je na Maksimiru pred oko 13 tisuća navijača slavio s 1:0.

Trener Modrih Zoran Mamić nakon utakmice je bio zadovoljan i ponosan na igru svoje momčadi, ali naravno da nije bio sretan rezultatom kao niti brojnim sudačkim odlukama na štetu hrvatskog prvaka.

„Pogodak Olympiakosa je postignut iz zaleđa, a igrači Olympiakosa su dva puta igrali rukom u kaznenom prostoru“, objasnio je trener.

Pogodak je postigao Ideye Brown koji je pobjegao obrani Modrih, s lijeve strane ušao u šesnaesterac i s metar-dva iskosa poslao loptu pored Eduarda u mrežu za 0:1.

Mamić smatra kako je Eduardo mogao i bolje reagirati: „Slažem se da nismo smjeli primiti gol. Naravno da nisam sretan načinom na koji smo primili gol, ali na našu žalost ili kako hoćete gledati – to je sastavni dio nogometa“, kazao je trener Dinama.

Inače je Dinamo većinu utakmice bio bolji – Hodžić je u 10. minuti zakasnio nakon sjajnog prodora i ubacivanja Roga, dok je u 28. minuti nakon ubačaja Machada Taravela također malo zakasnio na loptu u petercu gostiju.

U 52. minuti Dinamo je propustio najveću priliku nakon protunapada kojeg su izveli Soudani i Fernandes, a lopta je došla do Antolića koji je pogodio vratnicu.

Mamić nije jučer htio previše pričati o preostala tri kola Lige prvaka: „Ne gledam toliko unaprijed jer su ostale tri utakmice, no čim je završila utakmica – koncentriran sam na Rijeku“. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni