Mamić i Vrbanović uhićeni, USKOK i u prostorijama HNS-a

Mamić i Vrbanović uhićeni, USKOK i u prostorijama HNS-a

Navodno su razlog sporni transferi nogometaša iz Dinama obavljani preko agencije Mamić sport agency, koju je vodio Mario Mamić

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić i njegov sin Mario privedeni su rano jutros, a brzo nakon njih uhićen je i izvršni direktor Hrvatskog nogometnog saveza Damir Vrbanović. Navodno su razlog sporni transferi nogometaša iz Dinama obavljani preko agencije Mamić sport agency, koju je vodio Mario Mamić. Tim je transferima iz Dinama izvučeno oko 80 milijuna kuna, javlja HRT.

Osim što su bili u prostorijama GNK Dinamo, pripadnici USKOK-a bili su i u prostorijama Hrvatskoga nogometnog saveza.

Mate Matić, odvjetnik izvršnog direktora Hrvatskog nogometnog saveza Damira Vrbanovića, kazao je kako smatra da u novoj Uskokovoj akciji protiv Zdravka Mamića i ostalih Vrbanović ne mora biti uhićen jer je nakon prvog pokretanja istrage položio jamčevinu koja podrazumijeva da će se odazvati svakom pozivu istražitelja.

GNK Dinamo potvrdio je akciju USKOK-a i objavio priopćenje: “Obavještavamo javnost i navijače da su u srijedu, 18.11., u ranim jutarnjim satima u prostorije GNK Dinamo ušli djelatnici PN USKOK-a. O svim daljnjim informacijama i klupskim odlukama pravovremeno ćemo obavijestiti javnost putem službene stranice kluba”. Slično priopćenje objavilo i Hrvatski nogometni savez u kojem kažu kako će pravodobno će obavještavati javnost s novim informacijama te daljnjim odlukama putem službene internetske stranice Saveza. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni