Mali Medo pomaže SOS Dječjem selu Hrvatska

Mali Medo pomaže SOS Dječjem selu Hrvatska

Plivački klub Medveščak i ove godine organizira pokazno božićno plivačko natjecanje Mali Medo, koje će se održati 12. prosinca 2017. godine, s početkom u 17.00 sati, na Zimskom plivalištu Mladost, Trg Krešimira Ćosića 10.

Natjecanje je to Plivačke škole Medveščak pa će najmlađi plivači – Koale, Mrki, Pande, Grizli i Polarni imati priliku pokazati svoja stečena plivačka znanja, a za sudjelovanje će biti i nagrađeni diplomama te prigodnim poklonima.

U sklopu natjecanja, sve će plivačice i plivači, kao i njihovi roditelji te posjetitelji imati priliku u ovo predblagdansko vrijeme pokazati svoje veliko srce i sudjelovati u humanitarnoj akciji, koju je PK Medveščak, uz podršku roditelja naših plivača, odlučio organizirati za pomoć SOS Dječjem selu.

Na bazenu će tako od 17.00 do 20.00 sati biti postavljen štand SOS Dječjeg sela Hrvatska na kojem će svi zainteresirani posjetitelji moći pomoći u radu SOS-Dječjeg sela, koje već 25 godina skrbi za djecu i mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi, osiguravajući im brižan dom i odrastanje u obiteljskom okruženju. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni