MAKERbuino komplet za izradu igraće konzole izabran za najbolji proizvod Zagreb Connecta

MAKERbuino komplet za izradu igraće konzole izabran za najbolji proizvod Zagreb Connecta

U Kongresnom centru na Zagrebačkom Velesajmu jučer je održana četvrta konferencija Zagreb Connect 2017 u organizaciji Grada Zagreba i Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE).

Pobjednik ovogodišnjeg Zagreb Connect startup natjecanja je MAKERbuino koji je osvojio prvu nagradu u iznosu od 60.000kn. MAKERbuino je “uradi-sam” elektronički komplet, odnosno kutija s elektroničkim komponentama potrebnim za sastavljanje vlastite retro igraće konzole.

Ova nagrada mi puno znači zbog daljnjeg ulaganja u razvoj MAKERbuino proizvoda, širenje proizvodnih kapaciteta i marketing, izjavio je direktor pobjedničkog tima Albert Gajšak.

Konferenciju je posjetilo više od 600 sudionika koji su mogli uživati u zanimljivim raspravama, predavanjima, međusobnim razmjenama iskustava te mogućnostima povezivanja kroz poslovno umrežavanje.

Ovogodišnji Zagreb Connect otvorio je uvodnim govorom i ohrabrujućim riječima za startupove Davorin Štetner, predsjednik Hrvatskih poslovnih anđela (CRANE). Startupovima je poručio da je sama ideja 1 % uspjeha dok preostalih 99 % čine kreativnost i znanje, a najviše upornost.

Zagreb Connect je odskočna daska koja inovativnim ljudima s perspektivnim idejama olakšava put prema uspješnoj poduzetničkoj budućnosti, te smo jako ponosni što se četvrtu godinu za redom okupio ovako veliki broj mladih inovativnih ljudi, izjavio je Gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić.

(ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni