Makedonski zbor u gostima kod Klinaca s Ribnjaka

Makedonski zbor u gostima kod Klinaca s Ribnjaka

Zlatno slavejče djeluje od 1971. godine, okuplja djecu od 7 – 14 godina, te je gostovao na svim kontinentima gdje je osvajao mnoge nagrade i priznanja

Dječji zbor Klinci s Ribnjaka i ove godine nastavlja proljetni ciklus koncerata pod nazivom U gostima kod Klinaca koji će se održati u nedjelju 1. travnja u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog s početkom u 11 sati.

Cilj ovih koncerata koji se održavaju od 2008. godine je predstaviti publici, uz već poznate glazbenike koji uspješno surađuju s Klincima dugi niz godina, i one manje poznate te promicati vrhunsko dječje glazbeno stvaralaštvo. Ove godine Klinci će po prvi puta ugostiti inozemni dječji zbor, Zlatno slavejče iz Makedonije.

Ovaj dječji zbor je sastavni dio festivala Zlatno slavejče koji je po tradiciji drugi festival dječje pjesme u Europi, odmah iza poznatog talijanskog festivala Zlatni cekin. Zlatno slavejče djeluje od 1971. godine, okuplja djecu od 7 – 14 godina, te je gostovao na svim kontinentima gdje je osvajao mnoge nagrade i priznanja.

Klinci s Ribnjaka, Ex Klinci i njihovi gosti Zlatno slavejče zajedno će zapjevati na ovom proljetnom koncertu, zaplesati s Plesnim studijem Ribnjak, a sve će ugodno iznenaditi, svima prisutnima dobro poznati Jacques Houdek.

Cijena ulaznice iznosi 60 kuna. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni