Magazin koji promovira hrvatska turistička odredišta

Magazin koji promovira hrvatska turistička odredišta

Na 138 stranica novog broja uživajte u ljepotama i atrakcijama Hrvatske, otkrijte europska i svjetska odredišta te počnite planirati sljedeće putovanje

O veličanstvenim prizorima, brojnim događanjima i raznolikim doživljajima u Dalmaciji svjedoči prvih tridesetak stranica aktualnog tipTravel magazina. Od juga do sjevera Dalmacije, njezina mjesta i gradovi, kulturna baština i atrakcije objedinjeni su u temi broja „Doživljaji Dalmacije“. Tako će čitatelji ovog online magazina, korisnici računala, tablet uređaja i pametnih telefona širom svijeta dobiti inspiraciju za novo putovanje u Dalmaciju, ali i u ostale dijelove Hrvatske, s obzirom da na ostalih stotinjak stranica magazina slijede reportaže ostalih obalnih i kontinentalnih dijelova Hrvatske, ali i nekoliko tema o odredištima iz svijeta.

U suradnji s partnerima, i u ovom broju magazin svojim čitateljima poklanja ulaznice za koncerte i predstave, kao i zanimljive knjige.

Podsjetimo, tipTravel magazin izlazi svaka tri mjeseca u tri izdanja – hrvatskom, engleskom i njemačkom te je neograničenog dosega. Novi broj potražite na www.tiptravelmagazine.com ili na aplikaciji za iOS uređaje (iPad, iPhone i iPod touch) koju je, kao i sva izdanja magazina na njoj, moguće besplatno preuzeti u AppStore-u. Svi korisnici računala, smartphone i tablet uređaja magazin također mogu besplatno čitati i na Issuu.com, platformi s 85 milijuna korisnika mjesečno. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni