Mađerić najavila borbu protiv nezaposlenosti

Mađerić je rekla da će u svom programu, koji će uskoro biti predstavljen, posebnu pažnju posvetiti rješavanju problema nezaposlenosti te poticanju poduzetništva i malog i srednjeg obrtništva. To mora biti motor za gospodarski razvoj Grada Zagreba i za izlazak iz krize, istaknula je

Kandidatkinja HDZ-a za zagrebačku gradonačelnicu Margareta Mađerić predstavila se jučer novinarima u sjedištu Gradskog odbora HDZ-a istaknuvši da je kandidaturu prihvatila, jer se ne boji izazova i vjeruje u HDZ, „najjaču političku stranku u Hrvatskoj koja stoji iza nje“.

Mađerić je rekla da će u svom programu, koji će uskoro biti predstavljen, posebnu pažnju posvetiti rješavanju problema nezaposlenosti te poticanju poduzetništva i malog i srednjeg obrtništva. To mora biti motor za gospodarski razvoj Grada Zagreba i za izlazak iz gospodarske krize, istaknula je.

Najavila je da će se zauzimati i za rješavanje problema vodoopskrbe i odvodnje, restrukturiranje Zagrebačkog holdinga i rješavanje njegova nagomilanog gubitka. Zagreb zaslužuje bolju, kvalitetniju i jeftiniju uslugu Holdinga, kazala je.

Mađerić važnim problemom, koji što hitnije treba riješiti, smatra i problem gospodarenja otpadom, jer niti danas Zagreb nema rješenje za njega. Uz to, zalagat će se za rješavanje prometne infrastrukture te posebno za socijalna pitanja i pitanja vezana uz predškolski i školski odgoj, smještaj u vrtićima i osnovnim školama.

Na novinarsko pitanje kako komentira napise da je aktualni gradonačelnik Milan Bandić zapravo glavni kandidat HDZ-a u Zagrebu, Mađerić je rekla da to govore oni koji nemaju drugih argumenata. „Posebno se to čuje od zastupnika u zagrebačkoj Gradskoj skupštini koji su zadnjih 13 godina dizali ruku za sve prijedloge aktualnog gradonačelnika Zagreba i koji su prije dva mjeseca podržali Bandićev proračun“, rekla je.

Istaknula je da njezin dugogodišnji rad u Skupštini govori upravo suprotno, jer je zajedno sa svojim kolegama iz Kluba zastupnika često opravdano kritizirala rad Bandića i SDP-a u Zagrebu. (ZG-Magazin)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni