Mačji ponedjeljak u Životinjskom kutku

Mačji ponedjeljak u Životinjskom kutku

Kako bi se potaklo što više građana Zagreba na udomljavanje napuštenih kućnih ljubimaca, Životinjski kutak svakog tjedna provodi akciju Svaki tjedan pas jedan. Svakog petka jedan od pasa smještenih u azilu Dumovec pomaže u radu Životinjskog kutka te ga posjetitelji mogu bolje upoznati.

No kako brojne mace koje traže dom ne bi bile zapostavljene, početkom tjedna bit će organiziran Mačji ponedjeljak. Ovaj ponedjeljak u kutku svoje udomitelje čeka Tris, tromjesečni tigrasti mačić.

Posjetite Zagrebački životinjski kutak, Vlaška 105 u ponedjeljak, 25. kolovoza od 10 do 18 sati i upoznajte Trisa! Pomozite mu da napokon nađe stalni, sretni dom koji zaslužuje. Također, predenje preslatke mace garantirana je antistres terapija, pogotovo na početku radnog tjedna.

Iz Životinjskog kutka poručuju: Dođite se razveseliti, upoznati i poigrati se s Trisom, možda vam ukrade srce i odlučite se udomiti ga. Od sada, svaki ponedjeljak će u Zagrebačkom Životinjskom kutku biti jedna maca koju ćete moći upoznati, a po želji i udomiti. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni