Ljeto uz mačevanje, atletiku, squash i skokove u vodu

Ljeto uz mačevanje, atletiku, squash i skokove u vodu

Nakon što danas, 14. lipnja završi školska godina i započnu ljetni praznici, mnogi će zagrebački osnovci i srednjoškolci imati višak slobodnog vremena. A kako bi ga proveli na zdrav način, pobrinuo se Školski sportski savez Grada Zagreba koji je za njih pripremio čitav niz besplatnih sportskih aktivnosti u sklopu programa Odmorko -ljeto. Program će trajati od 16. 6. do 1. 9. 2017., a školarci će se u tom razdoblju moći okušati u više sportova ili pak unaprijediti svoju tehniku, a sav program se odvija uz stručni i pedagoški nadzor.

Gradska plivališta bit će otvorena samo za plivače. Obavezno je korištenje papuča, sportskih kupaćih kostima i kapa prema kućnom redu bazena. Na bazenu Utrina bit će organizirano plivanje perajama, dok će se plivačke tehnike moći usavršavati na Mladosti. Na SRC-u Šalata zainteresirani će moći iskušati skokove u vodu.

Tu je i turnir u futsalu (informacije o prijavi na http://www.skolski-sport-zg.hr/odmorko/odmorko/ljeto/docs/Plakatfutsal.pdf) te mogućnost igranja tenisa i stolnog tenisa s vlastitim rekvizitima.

Uz navedene sporotve u ponudi su još: atletika, kajak kanu, odbojka na pijesku, hokej na travi, mačevanje, kuglanje, streljaštvo, rukomet na pijesku, ragbi, squash, bowling, streličarstvo i golf.

Lokacije i vrijeme u kojem su aktivnosti dostupne učenicima mogu se pogledati na interaktivnoj karti:

 Ulaz je slobodan uz predočenje važeće iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza za Grad Zagreb ili originalno ovjerenog “Zahtjeva za izradu iskaznice HŠSS-a” u trajanju od 30 dana od datuma izdavanja zahtijeva.

U sportskim aktivnostima učenici sudjeluju na vlastitu odgovorsnot.

Program je organiziran u suradnji s Gradskim uredom za obrazovanje, kulturu i sport i Sportskim savezom Grada Zagreba. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni