Ljeto na Zrinjevcu (8. – 31. 7.)

Ljeto na Zrinjevcu (8. – 31. 7.)

U jednom od najpopularnijih zagrebačkih parkova u srpnju počinje mjesec dobre zabave i uživanja. Naime, od 8. do 31. srpnja na Zrinjevcu će se održavati koncerti, plesnjaci, večeri smijeha, sportska druženja i kreativne radionice.

Ponedjeljkom i srijedom uvečer održavat će se rock&pop i jazz&soul koncerti. Utorkom će se moći uživati u književnim večerima. Četvrtkom u večerima smijeha uz najbolje stand-up komičare, a petkom na sceni nastupaju DJ virtuozi. Subota je rezervirana za pop-up koncert iznenađenja najvećih glazbenih imena hrvatske scene koji ostaju u tajnosti do zadnjeg dana.

U jutarnjim satima od 9 do 11, sportska zona na Zrinjevcu ugostit će instruktore yoge, meditacije, tai-chi-ja i tretmana relaksacije kako bi omogućili svima da se okušaju u ovim fizičkim aktivnostima. Cilj sportsko-rekreacijske zone je poticati stvaranje navike vježbanja i zdravog života općenito. U večernjim satima od 17 do 19 svaki će se dan održavati promocije borilačkih sportova u kojim će se, ukoliko žele, moći okušati svi posjetitelji.

Zona za djecu namijenjena je najmlađima i biti će aktivna svaki dan dvokratno: od 9 do 11 sati i od 16 do 19 sati. Za program i aktivnosti biti će zadužen Laboratorij zabave, zagrebački studio za igru, zabavu i smijeh čije će educirani i kvalificirani animatori organizirati raznolike kreativne radionice, a nedjeljom organizirati i zanimljive predstave.

Sve dodatne informacije i program možete prčitati na: ljetonazrinjevcu.com.hr

(Zg-magazin)