Ljetno osvježenje – noćna vožnja Segwayem

Ljetno osvježenje – noćna vožnja Segwayem

Gosti, ali i građani Zagreba već 5. godinu za redom  mogu uživati u noćnom osvježenju u Zagrebu na Segway osobnom transporteru. Naime, otkad je 2007. godine ova ekskluzivna usluga uvedena u turističku ponudu, mnogi posjetitelji odlučuju na ovaj jedinstven način upoznati Zagreb, provozati se njegovim trgovima i ulicama i obići povijesne znamenitosti u gradu.

Sve gradske ture svakodnevno se organiziraju u pratnji instruktora i uz prethodnu obuku vožnje, a posjetitelji mogu birati između nekoliko ponuđenih programa. U program Zagreb All Around Tour uključen je oblizak svih važnijih povijesnih lokaliteta i kulturnih znamenitosti u Donjem i Gornjem Gradu, dok je Zagreb Leisure Tour prilagođena željama korisnika, s mogućnošću obilaska groblja Mirogoj, jezera Jarun, posjeta Katedrali, vinoteci itd. Tim programima 2008. godine je pridodana i Zagreb Nightflight Tour koja tradicionalno počinje 1. srpnja i traje sve do početka rujna.

Prema komentarima posjetitelja napisanim na internetskoj stranici TripAdvisor™, http://www.tripadvisor.com/Attractions-g294454-Activities-c25-Zagreb.html#TtD, najvećoj internet stranici sa savjetima o putovanjima, Segway City Tour Zagreb zauzima prvo mjesto na listi zagrebačkih aktivnosti, a sama usluga nagrađena je i certifikatom izvrsnosti spomenutog portala. Gosti komentiraju kako su doživjeli vrhunsku zabavu, najbolje provedeno vrijeme, nezaboravan provod te jedinstveno Segway iskustvo u glavnom gradu Hrvatske.

OZNAKE
Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni