Ljetni kamp na Jarunu

Ljetni kamp na Jarunu

Tako će djeca imati priliku baviti se različitim sportovama kao što su plivanje, odbojka, nogomet, košarka, badminton, mini golf, stolni tenis, viseće kuglanje, a sudjelovati će i brojnim štafetnim igrama. Organizatori su pripremili i upoznavanje djece s biljnim i životinjskim svijetom Jaruna u sklopu ekološke radionice. 

Ustanova Upravljanje sportskim objektima poziva roditelje da prijave svoju djecu u dobi od 7 do 12 godina za Ljetni kamp, koji će započeti na ŠRC Jarun tijekom ljetnih školskih praznika.

Program Ljetni kamp osmišljen je kao petodnevni boravak djece u terminu od 8 do 16 sati tijekom kojeg će djeca sudjelovati u različitim sportsko-rekreativnim aktivnostima, ekološkim radionicama i radionicama sigurnosti na vodi. Tako će djeca imati priliku baviti se različitim sportovama kao što su plivanje, odbojka, nogomet, košarka, badminton, mini golf, stolni tenis, viseće kuglanje, a sudjelovati će i brojnim štafetnim igrama. Organizatori su pripremili i upoznavanje djece s biljnim i životinjskim svijetom Jaruna u sklopu ekološke radionice. Djeca će u sklopu Ljetnog kampa imati priliku upoznati se s opasnostima na vodi, ali i o pravilima ponašanja u blizini vode.

Djeci će u sklopu petodenvnog programa svakodenvno biti osiguran stručni nadzor kineziologa i biologa, liječnik, korištenje sportskih terena i rekvizita, ulaznica za bazene SP Mladost te ručak, a cijena programa iznosi 450 kuna.

Prvi termin počinje 16. lipnja 2014. godine. Više o programu pogledajte ovdje.

(zg-magazin)